Banankage

Banankage

Til 1 sandkageform

Ingredienser

Dej

  • 6 æg
  • 340 g sukker
  • 4 tsk. vaniljesukker
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 g margarine
  • 2-3 bananer

Pynt

  • 150 g chokolade

Fremgangsmåde

Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en luftig æggesnaps. Margarinen smeltes. Mel og bagepulver blandes sammen og vendes forsigtigt i dejen skiftevis med margarinen. Bananerne moses og vendes i dejen. Dejen hældes i en smurt sandkageform.

Kagen bages nederst i ovnen i ca. 55 minutter ved 175°. Kagen tages ud af formen og ligges på en bagerist. Chokoladen smeltes og kagen overtrækkes med den.

Denne opskrift kan også bruges til banan muffins, så bliver der 20 stk. Banan muffinsne skal kun bages i ca. 30 minutter ved 175°.