Bananpandekager

Til 6-8 stk.

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 2 æg
  • 40 gram havregryn
  • 1 tsk. vaniljesukker eller 40 g vanilje proteinpulver
  • ¼ tsk. salt
  • Stegemargarine

Fremgangsmåde

Skær bananerne i grove stykker og kom dem i en blender sammen med æg , havregryn, vaniljesukker/vanilje proteinpulver og salt, og blend indtil blandingen er jævn. Kom lidt smør på en pande, og lad det blive gyldent. Hæld halvdelen af dejen ud i 3-4 klatter på panden, og steg dem ved jævn varme, og vend dem til de er gyldne på begge sider. Gentag det med resten af dejen.

Server bananpandekagerne med diverse toppings, eller spis dem som de er. De kan både bruges som morgenmad eller en snack i løbet af dagen. Børn vil også elske dem. De er specielt gode til babyer, der lige er begyndt på fastere mad, da der ikke er mælk i.