Vandbakkelse

Til 1 bradepande, kagemand eller kagekone

Ingredienser

Dej

  • 2 dl vand
  • 50 g margarine
  • 120 g mel
  • 3 store æg eller 4 små

Pynt

  • 400 g flormelis
  • 2 spsk. kogende vand
  • Haribo click mix

Fremgangsmåde

Vand og margarine lunes. Melet tilsættes under kraftig omrøring og dejen køles af. Ægene piskes i et ad gangen, hvor der piskes i et par minutter efter hvert, da det hele skal blive en tyk cremet masse.

Dejen spredes ud i en bradepande belagt med bagepapir i et ½ cm tyndt lag. Hvis der vil laves en kagemand eller kagekone, kan dejen kommes i en sprøjtepose, så er den nemmere at håndtere.

Vandbakkelsen bages i 20-30 minutter ved 200°, og tages ud når den er gyldenbrun. Vær opmærksom på, at hvis ovndøren åbnes eller den tages ud for tidligt ud kan vandbakkelsen falde sammen.

Flormelis og vand blandes til glasur. Når vandbakkelsen er færdig pyntes den med glasur og slik.