Tarteletter

Tarteletter

Til 12 stk.

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • 1 grøntsags bouillonterning
  • 100 g smør
  • 6 spsk. mel
  • 1 dåse asparges
  • 12 tarteletter

Fremgangsmåde

Kyllingefileterne koges i en gryde dækket med vand med grøntsags bouillonterning. Kyllingefileterne tages op når de er færdige og sættes til afkøling. Suppen sies til senere brug.

Kyllingefileterne skæres i tern. Smørret smeltes i en gryde. Melet tilsættes sammen med vandet fra aspargesene. Rør det hele sammen indtil det tykner. Kyllingebouillonsuppen hældes i lidt ad gangen til sovsen har den rette konsistens. Kyllingeternen og asparges vendes i sovsen og varmes igennem.

Tarteletterne varmes i ca. 5 minutter ved 170°. Fyldet kommes i tarteletterne og serveres med lidt karse eller persille på toppen.