Æggekage med skinke og ost

Æggekage med skinke og ost

Ingredienser

  • 5 æg
  • Peber
  • Flydende stege margarine
  • 200 g skinke
  • 100 g revet mozzarellaost

Redskaber

  • Skål
  • Piskeris
  • Pande

Fremgangsmåde

Æggene slås ud i en skål, krydres med lidt peber og piskes godt sammen. En pande smøres med flydende stege margarine og varmes op. Æggemassen kommes på panden. Når æggene har sat sig lidt, drysses halvdelen af skinke ud over det hele. Den anden halvdel af skinken og osten drysses ud på kun halvdelen af æggekagen.

Når æggene næsten har sat sig helt, foldes den halve side kun med skinke, over den anden side med skinke og ost. Æggekagen flyttes ind på midten af panden og bages indtil den er færdig. Den vendes gerne, så den bliver gylden på begge sider.

Når æggekagen er færdig, kan den serveres med en skive rugbrød, eller spises som den er.