Grillede wraps med kylling, cheddar og spinat

Til 6 stk.

Ingredienser

  • 6 wraps
  • 3 kyllingefilet
  • Stegemargarine
  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • 1 blok cheddar / 200g – 300g
  • 1 pose babyspinat / 50g – 100g

Fremgangsmåde

Krydder kyllingefilet med salt, peber og paprika og steg dem på en pande eller sous vide dem i 1 time og 45 minutter ved 62°. Tag en wrap og klip en lige linje fra kanten og ind til midten. Forestil dig nu, at der er et kryds på wrappen, som deler den op i fire. Skær kyllingefileterne ud i strimler, og placer en sjettedel af strimlerne på den anden fjerdedel af wrappen. Drys cheddar ud på den anden og tredje fjerdedel af wrappen. Fold den første tomme fjerdedel over den anden fjerdedel med cheddar og kylling, og fortsæt med at folde til wrappen ligner en trekant. Grill wrappen på panden eller i en panini grill til osten er smeltet. Server den ved at åbne den sidste tomme fold og kom spinat og eventuelt dressing i.