Kylling i karry

Til 6 personer

Ingredienser

  • 6 kyllingefilet
  • Salt
  • Karry
  • Stegemargarine
  • 4 løg
  • 2 peberfrugter
  • 8 tynde gulerødder
  • 1 dåse ananas i tern
  • 1 karton karrysuppe
  • 2 hønse bullionterninger
  • 1 stk. stødt chili
  • 3 poser parboiled ris eller 600 g suppehorn

Fremgangsmåde

Krydder kyllingefilet med salt og karry og steg dem på en pande eller lav dem i sous vide. Snit kyllingefilet i tern. Hak løg og peberfrugt i fine tern. Skræl gulerødderne og skær med i tynde skiver. Kom lidt stegemargarine i en stor gryde og brun løg, peberfrugt og gulerødder til løgene er klare. Held karrysuppe i gryden sammen med hønse bullionterninger og stødt chili og giv det et lille opkog. Åben dåsen med ananas og held både ananas ternene og saften i gryden. Held kyllingenternene i gryden og rør det hele godt rundt. Kog risene eller suppehornene efter pakkens anvisning og server dem sammen med kylling i karry.