Pandekager med fyld

Ingredienser

Pandekager

  • 200 g mel
  • Lidt salt
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • Stegemargarine

Fyld

  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 pose Taco Mix krydderiblanding
  • 1-2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 dl mel
  • 1 karton flydende tomat (500 g)
  • Revet mozzarella ost

Fremgangsmåde

Rør mel og salt godt sammen med halvdelen af mælken indtil massen er ensartet. Pisk æggene i et af gangen. Rør derefter resten af mælken i.

Gør en pande godt varm og kom lidt flydende stegemargarine på den. Hæld en skefuld dej på panden med en øseske, mens du vender panden rundt, så dejen fordeles over hele panden. Vend pandekagen når den er bagt på den ene side, og bag den på den anden side. Forsæt indtil alt dejen er lavet til pandekager.

Brun oksekødet i en gryde og krydder det med Taco Mix. Hak løgene i fine tern og pres hvidløget. Bland både løg og hvidløg i kødet, når det er næsten brunet og lad det brune med. Drys melet over kødet, og rør rundt til det ikke længere er synligt og massen er tyk. Rør flydende tomat i kødet og lad det koge op.

Fordel pandekagerne ud på en ren overflade og fordel fyldet i en stribe på hver pandekage. Fold hver pandekage sammen om fyldet. Kom pandekagerne i et fad og fordel revet mozzarella ost over dem. Drys til sidst med lidt paprika over hver pandekage. Bag pandekagerne ved 180° indtil osten er gratineret.