Pasta med kylling

Pasta med kylling

Til 4 personer

Ingredienser

  • 3-4 kylling fileter afhængig af størrelsen
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olie
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. italiensk barbecue
  • 1 tsk. aromat
  • 300 g pasta
  • 1 cremefine 7 % til madlavning

Fremgangsmåde

Kyllingefileterne skæres i tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Kyllingeternene, løg og hvidløg vendes i olie. Blandingen krydses med paprika, italiensk barbecue og aromat. Lad eventuelt blandingen stå på køl et stykke tid for at krydderierne bedre kan trænge ind i kødet. Pastaen koges med lidt salt i 10-12 minutter.

Blandingen med kyllingetern, løg og hvidløg brunes på en god varm pande. Der skrues dog ned på det halve, når kødet har fået en gylden farve. Cremefine hældes ved kyllingen og gives det et lille opkog. Det smages til og der tilsættes eventuelt mere paprika, italiens barbecue eller aromat afhængig af smag. Pastaen vendes i blandingen og så er der serveret.