Pasta og kylling med svampe sovs

Til 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingefilet
  • 300 g pasta
  • 200-250 g brune svampe
  • 1 fed hvidløg
  • Stegemargarine
  • Madlavningsfløde 7%
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 1 dl revet parmesanost
  • Oregano
  • Chili
  • Salt
  • Peber

Redskaber

Fremgangsmåde

Krydder kyllingefilet med salt og peber, og steg dem på en pande eller sous vide dem i 1 time og 45 minutter ved 62°.

Kog pasta efter pakkens anvisninger i saltet vand med 1 hønsebouillonterning og lidt olie. Skær svampe i skiver og steg dem i stegemargarine på en høj siddet pande. Pres hvidløg og steg det med til svampene er gyldenbrune. Kom madlavningsfløde og 2 dl pasta vand på panden med svampene og lad det simre. Smulder 1 hønsebouillonterning og revet parmesanost i og rør til det er opløst i sovsen. Krydder svampe sovsen med oregano og chili.

Skær kyllingefilet i skiver og del hver skive i passende stykker. Vend kylling og pasta i svampe sovsen, og smag det til med salt og peber.