Pasta og kylling med svampe sovs

Til 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingefilet
  • 300 g pasta
  • 200-250 g brune svampe
  • 1 fed hvidløg
  • Stegemargarine
  • Cremefine 7%
  • 2 hønsebouillonterninger
  • Oregano
  • Chili
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

Krydder kyllingefilet med salt og peber, og steg dem på en pande eller sous vide dem i 1 time og 45 minutter ved 62°.

Kog pasta i 10 minutter i saltet vand med 1 hønsebouillonterning og lidt olie. Skær svampe i skiver og steg dem i smør eller olie på en høj siddet pande. Pres hvidløg og steg det med til svampene er gyldenbrune. Kom cremefine og 2 dl pasta vand på panden med svampene og lad det simre. Smulder 1 hønsebouillonterning i og rør til den er opløst. Krydder svampe sovsen med oregano og chili.

Skær kyllingefilet i skiver og del hver skive i passende stykker. Vend kylling og pasta i svampe sovsen, og smag det til med salt og peber.