Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

Til 4 personer

Ingredienser

  • 300 g spaghetti
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 tsk. hvidløgspeber
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 1 oksebouillonterning
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. mel
  • 1 karton flydende tomat

Fremgangsmåde

Spaghettien koges i 10 til 12 minutter. Kødet brunes i en varm gryde. Kødet krydres med med 1 tsk. af hvidløgpeberet, mens det brunes. Løg og hvidløg hakkes fint, mens kødet brunes af. Løgene brunes kort med, når kødet er næsten færdigt brunet.

Mel drysses over kødet og løgene for at jævne sovsen. Der røres rundt indtil melet er rørt ud i massen. Kødet vil klistre sammen og virker meget tykt, men det er meningen. Flydende tomat kommes i gryden, og røres rundt indtil massen og tomat er blandet sammen.

Sovsen krydres med paprika, oregano og oksebouillon. Den gives et lille opkog, så den ikke smager af mel. Sovsen smages til og der tilsættes eventuelt lidt mere krydderi afhængig af smag.