Tærte med gulerødder, porrer og hytteost

Til 1 stor tærteform

Ingredienser

  • 1 pakke Amo grov tærte blanding
  • 0,75 dl koldt vand
  • 250 g (4-5 stk.) revne gulerødder
  • 150 g (1,5 stk.) porrer i tynde ringe
  • 50 g smør
  • 1 stk. tørret merian
  • 1 spsk. vand
  • 4 æg
  • 250 g hytteost
  • 1 tsk. groft salt
  • 20 kværn peber
  • 100 g revet mozzarella

Fremgangsmåde

Bland grov tærte blanding sammen med vand og ælt den jævn. Rul dejen ud til en bund på ca 28 cm. Kom dejen i en ikke smurt tærteform og tryk den godt op af kanterne. Svits gulerødder og porrer i smør. Tilsæt merian og vand til grøntsagerne. Pisk æggene sammen og tilsæt hytteost, salt og peber. Fordel grøntsagsblandingen over dejen og derefter æggeblandingen. Bag tærten midt i ovnen i 20 minutter ved 200°. Tag tærten ud og fordel mozzarella ovenpå den. Kom tærten tilbage i ovnen og bag den i 20 minutter ved 200°. Spis tærten som den er eller med nogle lune frikadeller til.