Wok med kylling, grøntsager og ægnudler

Til 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingefilet
  • Sweet chili sauce
  • Soja
  • Stegemargarine
  • 3 rødløg
  • 2 peberfrugter
  • 6 gulerødder
  • 1 ½ grøntsags bouillonterninger
  • 150 g ægnudler

Fremgangsmåde

Snit kyllingefilet i tern og kom dem i en pose sammen med sweet chili sauce og soja, og lad det stå på køl og marinere i en times tid. Snit rødløgene fint, og brun dem i en wok eller en pande med høje sider til de er klare. Brun kylling ternene sammen med løgene. Snit peberfrugter og gulerødder i fine tern, og vend dem sammen med rødløg og kylling. Held mere sweet chili sauce og soja på, og smuldre grøntsags bouillonterningerne i, og vend det hele godt rundt. Smag retten til og tilføj eventuelt mere sweet chili sauce, soja eller grøntsags bouillon. Lav plads i midten af wokken eller panden og læg ægnudlerne ned i saucen. Læg låg over og lad dem stå i 2 minutter. Vend ægnudlerne, læg låg over og lad dem stå i 2 minutter. Bland det hele godt sammen, læg låg over og lad det stå i 2 minutter. Derefter er der serveret.