Bulgursalat med pesto, bønner og feta

Ingredienser

  • 100 g bulgur
  • 3 tsk. grøn pesto
  • 100 g frosne bønner
  • ½ agurk
  • ½ peberfrugt
  • 50 g rucolasalat
  • 100 g feta
  • 20 g græskarkerner
  • 20 g tørrede tranebær

Redskaber

  • Gryde
  • Kniv
  • Skål

Fremgangsmåde

Bulguren koges efter pakkens anvisninger. Når bulguren er kølet af vendes de i pesto. Bønner dampes og køles af, og agurk og peberfrugt snittes i tern. Bønner, agurk, peberfrugt og rucolasalat vendes i bulguren med pesto.

Feta rives eller skæres i tern og kommes i. Græskarkerner og tørrede tranebær drysses over bulgursalaten, og så kan den serveres.

Der kan også kommes andre grøntsager i salaten. Broccoli, blomkål eller gulerødder er gode, da de ikke væsker så meget.