Lasagne med mornaysauce

Til 4 personer

Ingredienser

  • 700-800 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 4 fede hvidløg
  • 1 karton flydende tomat
  • 3 dl vand
  • 1-2 oksebouillon terninger
  • 2 spsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. peber
  • 1 katon mornaysauce
  • 10-12 lasagneplader
  • 100 g revet mozzarellaost

Fremgangsmåde

Oksekødet brunes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes fint og vendes ned til kødet. Kartonen med flydende tomat og vandet hældes i gryden. Kødsovsen krydres med oksebouillon, paprika, oregano, og peber.

Lasagne bygges op i et ildfastfad. I bunden lægges et lag kødsovs, derefter mornaysauce og til sidst lasagne plader. Dette gentages en 3 gange. Der sluttes af med kødsovs og mornaysauce og drysses revet mozzarellaost på toppen.

Lasagnen bages i 30 min. ved 180° i. Der kan eventuelt stikkes en kødnål ned i lasagnen for at sikre, at den har fået nok.