Kyllingefileterne halveres på langs, så der er to tynde fileter istedet en tyk. Derefter krydres de med paprika på begge sider. Panden varmes godt op og kyllingefileterne steges på begge sider, så de kun lige er gennemstegte. Når kyllingefileterne er kølet af, skæres de i små tern og kommes i en skål.
Panden gøres ren og varmes godt op igen. Baconternene steges på panden til de er gyldne. En tallerken beklædes med to stykker køkkenrulle oven på hinanden. Baconternene bredes ud på køkkenrullen, så det værste fedt suges væk. Når baconternene er kølet af, hakkes de i mindre stykker og kommes op i skålen til kyllingeternene.
Pikantosten vendes ud i skålen med en dejskraber, og det hele røres godt sammen, så pikantosten er godt fordelt.
Butterdejspladerne ligges ud på bagepapir, så de kan tø op. Fyldet fordeles på 6 af pladerne, så der er ca. 1 cm tom kant rundt om det. Med en finger smøres et tyndt lag vand på kantent uden om fyldet. De sidste 6 butterdejsplader ligges oven på de 6 andre med fyld, og klemmes sammen hele vejen rundt, så fyldet pakkes ind. Med en gaffel trykkes de to butterdejsplader sammen hele vejen rundt om fyldet. Butterdejspakkerne kommes på bageplader beklædt med bagepapir og pensles med æg.
Butterdejspakkerne bages i midten af ovnen i ca. 20 minutter ved 200° til de er gyldent brune. Når butterdejspakkerne er bagt, halveres de så fyldet gøres synligt. De serveres eventuelt med flødekartofler og en lækker grøn salat.