Hokkaido græskarsuppe

1 liter suppe

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 hokkaido græskar
  • 5 kartofler
  • 1 l vand
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • ¼ l piskefløde
  • 500 g kyllingefilet
  • 200 g bacontern
  • Lidt margarine
  • Paprika
  • Italiensk barbeque
  • Salt (15 kværn salt)
  • Peber (30 kværn peber)

Fremgangsmåde

Halver hokkaido græskarret og skrab kernerne ud. Skær skrællen af græskaret og skær det derefter i grove tern. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil og snit derefter løg og hvidløg i tern. Svits græskar, kartoffel, løg og hvidløgs tern i en stor gryde i lidt margarine. Hæld vand og bouillonterninger i gryden og lad det koge i 20 minutter under låg.

Snit kyllingen i tern og steg dem på en pande i paprika, italiensk barbeque og lidt margarine. Svits derefter baconternene på panden, og lad dem dryppe af på en tallerken med et stykke køkkenrulle.

Stavblend græskar og kartoffel ternene efter de er kogt møre. Bland fløden i suppen og varm den op og smag den til med salt og peber. Server suppen med kyllingeternene blandet i og baconternene på toppen, og eventuelt et stykke lunt brød til.