Paneret svinemørbrad bøffer

Paneret svinemørbrad bøffer

Ingredienser

  • 1 fersk svinemørbrad
  • 1 æg
  • 500 g rasp
  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • Aromat
  • Flydende stege margarine

Fremgangsmåde

Mørbraden pudses af for det værste fedt, hinder og sener. Mørbraden skæres ud til bøffer på tværs af kødets linjer. Mørbradbøfferne bankes møre og flade med en kødhammer.

Æg piskes ud i en dyb tallerken og rasp heldes i en anden dyb tallerken. Mørbradbøfferne vendes først i æg, derefter rasp og til sidst spredes de ud på et skærebredt. De krydres med salt, peber, paprika og aromat på begge sider.

En pande varmes op, og flydende stege margarine heldes på. Mørbradbøfferne brunes kort på panden, så de er gyldne. Derefter ligges de i et ovnfastfad og steges færdig i ovnen i 20 minutter ved 150°.